Medarbeidere

Bjørn Are Davidsen

Bjørn Are Davidsen er rådgiver i tankesmien Skaperkraft. Han er utdannet sivilingeniør og arbeidet i mange år med innovasjon i Telenor. Davidsen har skrevet en rekke artikler, notater og bøker og er en kjent stemme i samfunnsdebatten. I Skaperkraft har Bjørn Are Davidsen arbeidet bredt i feltet fra konspirasjonsteorier til kunstig intelligens, men med spesiell fokus på tusenårsjubileene for kristenretten i 2024 og Nasjonaljubileet i 2030.

Telefon: 918 89 525
E-post: bjorn.are@skaperkraft.no

Joakim Magnus

Joakim Magnus er daglig leder i Stiftelsen Skaperkraft. Magnus holder en bachelor i historie fra Universitetet i Oslo, med tilleggsutdannelse fra MF og Høgskolen i Telemark, samt fullfører en master i teologi, ledelse og samfunn ved Regent College i Vancouver. Han har mange års erfaring fra kirke og organisasjonsliv og har tidligere startet Ungdom i Oppdrag Oslo og foreningen Beveg Oslo.

Telefon: 977 47 833‬
E-post: joakim@skaperkraft.no

Elise Hodt

Elise Hodt jobber som administrativ leder i Skaperkraft. Hodt har en bachelor i HR og personalledelse fra Høyskolen Kristiania, og tatt fag i verdibasert ledelse på Høyskolen for Teologi og ledelse. Hun har tidligere jobbet som rådgiver i bank og har lang fartstid fra menighet og organisasjonsliv.

Telefon: 412 68 128
E-post: elise@skaperkraft.no

Daniel Joachim Kleiven

Daniel Joachim H. Kleiven har en master i filosofi fra Universitetet i Oslo og master i økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo. Han har bakgrunn som konsulent og kommunikasjonsleder, og kombinerer for tiden egen virksomhet med stilling som skribentleder i tankesmien Skaperkraft.

Telefon: 988 60 342‬
E-post: danieljoachim@skaperkraft.no

Sara Viktoria Løvrød

Løvrød er prosjektleder i Skaperkraft og har ansvar for utviklingen av prosjektet "Samfunnsbygger". Sara har en bachelorgrad i religion og samfunn fra HLT, årsutdanning i menighet og ledelse og er halvveis i masterprogrammet religion, filosofi og samfunn ved UiA. Hun har lang fartstid innen menighetsarbeid og utvikling. 
-
E-post: sara@skaperkraft.no
Telefon: ‭982 38 904‬

Joel Samuel Halldorf

Joel Samuel Halldorf er rådgiver i Skaperkraft. Halldorf er en svensk teolog og forfatter. I 2012 disputerte han på en avhandling om Emil Gustafson ved Uppsala universitet, og han er idag dosent i kirkehistorie ved samme universitet. Han arbeider som lektor på Enskilda Högskolan Stockholm, og er også medarbeider på Expressen Kultur og skriver jevnlig på kultursiden i avisen Dagen. Halldorf er styremedlem i Frifo (Frikyrliga forskningsrådet) og med i planleggingsgruppen for Pilgrims høstmøte. Halldorf driver også podden Läserpodden.

Powered by Cornerstone